1 win1win slotlackyjetmostbet kzpin up
mosbet1win apostaspin upmosbetmostbet az
luksuzni bilivmi jastuci floral
Jastuci i jastučići

Oni često prođu nezapaženo. Kad je akcija opremanja kuće, misli se na krupne stvari, ugaona ili trosjed, fotelja ili dvije fotelje, stočić ovaj ili onaj, a detalji poput slike na zidu ili jastučića pod glavom postanu važni tek na kraju, kad se pružiš u horizontalu da malo dahneš dušom. 

Šta treba očekivati od jastuka?

Prijatan materijal jer na njega spuštamo lice. Jastučnica se mora moći skinuti i oprati. Punjenje treba da je moguće prati i održavati, pa i unutrašnja jastučnica treba da ima rajsferšlus i da se može doći do materijala koji čini ispunu. 

Vrste ispune (punjenja)

Pahulja (najčešće punjenje od sintetičkih vlakana, hipoalergeno, lako se održava)

Perje (dijeli se na perje i paperje, paperje je skuplje i luksuznije, opasnost od alergije)

Vuna (zdrava, odlična za pojačano znojenje u snu, zahtjevna za održavanje )

Heljda (zdrava, hipoalergena, teška)

Kako se prave BILIVMI jastučnice?

Od kvalitetnih materijala, sa posebnom pažnjom. To nije masovna proizvodnja, već izrada unikatnih primjeraka koji odgovaraju vašem enterijeru i potrebama. 

Jastučnice od satena, svile, viskoze, lana, pamuka, i dimenzije koje odgovaraju navikama, omiljenom ležećem ili sjedećem položaju. Sa Bilivmi punjenjem, jastuk ne može biti neudoban jer se tvrdoća može podesiti. Ne može biti ružan jer su platna vrhunska. Ne može biti jeftin jer nema razloga da bude.   

Kako naručiti BILIVMI jastuk? 

Ako vam se dopada nešto iz ponude već gotovih jastučnica, postavlja se pitanje imate li jastuk koji odgovara dimenzijama jastučnice. Najčešći jastučići su dimenzija 40x40 ili 45x45.  

Ako želite jastuke po mjeri, slijede konsultacije gdje vam pomažemo da izaberete materijal i dimenzije. Bilivmi radi sa malim količinama ekskluzivnih materijala, tako da se ponuda dostupnih materijala stalno mijenja. 

Jastuke šaljemo poštom na teritoriji BiH, Srbije, Crne Gore i Hrvatske.  

Toliko smo sigurni u svoje proizvode da ih uvijek možete vratiti i dobiti natrag svoj novac.  

Koje jastuke treba izbjegavati?

Prva, najjeftinija i najružnija opcija u univerzumu jastučadi je takozvani nus-jastuk, a tako sam ga nazvala jer se pravi od ostataka mebla i otpadne spužve. To je jastuk "da se ne baci", a upravo to bi trebalo uraditi s njim.

nusjastuk

I to je najčešće sintetika, a jastuci su tvrdi, nefleksibilni, neprijatni na dodir i nepraktični za održavanje. Jedino što im može ići u korist je simpatičan dezen.

Njegovi nedostaci su to što je otpadna spužva sintetički materijal koji privlači prljavštinu kao magnet, a teško se pere.  Komadići spužve su još i luksuz, jer u jastucima zna završiti doslovno bilo šta.

Ti ostaci se pometu sa podova proizvodnog pogona i naguraju u najjeftiniji tanki sintetički materijal, otprilike kao onaj od kojeg se šiju hirurške maske, zašije se bez rajsferšlusa, i stavi u dekorativnu jastučnicu sašivenu od mebla za namještaj. 

otpad u jastuku

Stoga, kad vam u prosječnom salonu namještaja nude izradu jastučića od istog materijala kao i kauč, tražite da vam pokažu primjerak, ne rizikujte da vam uvale - nus-jastuk!